>>>Tilaa koulutus / Order First Aid Training

 

Onko lakisääteiset ensiapukurssit ajan tasalla yksikössäsi/yksiköissäsi? 

Tiesitkö, että nykyisin ensiapukursseja voidaan suorittaa webinaareina, verkkokursseina, lähikoulutuksina tai näiden yhdistelminä.

Monesti esim. webinaarit ovat huomattavasti edullisempi vaihtoehto kuin perinteinen lähikoulutus. Säästät työaikaa sekä majoitus – ja matkakulut. Koulutukseen voit osallistua milloin ja mistä vaan. Kaikki opetus keskitetään helposti yhteen paikkaan Suomen Ensiaputalon oman etäopiskelualustan kautta.

Tilaa koulutus täyttämällä tästä sähköinen tilauslomakkeemme.
 
Ensiapukurssi 8h on suosituin Suomen Ensiaputalon hätäensiapukurssi, jossa noudatetaan kansainvälisiä ensiapuohjeita, Käypä Hoito –suositusta, sekä kansallisia elvytysohjeita. Kurssin suoritettuasi saat Suomen Ensiaputalon pätevyystodistuksen, joka on voimassa kolme vuotta. Kurssi soveltuu hyvin hätäensiapukurssiksi, sekä kertamaan aiempia ensiaputaitoja.
 
Kurssi sisältää keskeisiä ensiaputilanteita ja sairauskohtauksia, sekä niiden tarvitseman ensiavun. Kurssi sisältää myös käytännönharjoituksia ja verkkotehtäviä.
 
Nyt tarjoamme Ensiapukurssi 8h erittäin kilpailukykyiseen hintaan
135€ / kurssilainen (sis. 24%). Kurssi voi olla webinaarina tai lähikoulutuksena.

 
Tilaa koulutus täyttämällä tästä sähköinen tilauslomakkeemme.
 
Kysy lisää: s-posti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.,
puh. 045 348 1456 / 041 315 5377
 
Hinta sisältää Suomen Ensiaputalon todistuksen. Todistus toimitetaan sähköpostitse.

Terveisin Suomen Ensiaputalo